Sunday, February 10, 2013

i Gvineja

siandien ryte kaip tik galvojau, kad cia vienas didesniu dalyku gyvenime, ka darau. Na, sita kelione afrikoje. Ir jis nera del pinigu, sloves. Pasiplojau sau uz tai.

o pries pora minuciu el. pastu gavau kvietima is buvusiu darbdaviu Norvergijoje grizti padirbeti:) tipo - dabar.

plaukiot nigeryje ar uzdirbtuose norvergijos tukstanciuose?

 .

O cia - sekmadienis. Vestuviu diena. Net ir tie, kurie tiesiogiai su vestuvem neturi nieko bendro pasipuose. Visi vyrukai issitrauke iseiginius dzinsus, blizgancius kinieciu aksesuarus, nusiplove masinas, motociklus. Net ir tie, kur vos gala su galu suduria. Moterys uzsidejo ryskias sukneles, makiazas, ryskios skaros, flamasteriais geliu ornamentais ispaisytos rankos:)

Ir dar maciau 16-18 metu vaikinus einancius porom, susikibusius rankom. Ne syki jau. Turbut geri draugai.

Rytoj isvykstu i gvineja, kouroussa miesteli (10 000 gyventoju). ten igysiu valti ir pradesiu plaukti atgal, link Malio. Gvineja yra Nigerio upes pradzia. Truputi neramu palikt saugu ir patogu Bamako uosta ir keliaut i dar didesne nezinia, kur jau tikrai nieks specialiai nelaukia:)

* budamas sveciuose, pirma buvimo Bamake diena, isgirdau daina, kurios klausiausi pries kazkur sesis-astuonis metus. Ji is filmo "Broken flowers", atlikejai is Etiopijos (Ethiopique). Per visa ta laika nuo isgirdimo pirma karta niekur kitur tos dainos negirdejau, bet va atvykes cia isgirdau vel, antra karta. Butent cia.

* interneto nematysiu artimiausias keleta savaiciu ar menesi. Tai irasu irgi neturetu atsirast. Jei kils nevaldomas noras pabendraut, tel nr.: 10100022372528035. Ar busiu pasiekiamas, nezinau.

ate


No comments:

Post a Comment